Perşembe, Haziran 27, 2013

Mozambik’e Seyahat Edecek Vatandaşlarımıza Yönelik Duyuru- 03 Mayıs 2013


Maputo Büyükelçiliğimizden alınan bilgiye göre, turistik amaçlı Mozambik’e giden vatandaşlarımızın tek girişli turizm amaçlı vizelerini sınırda almaları mümkün olabilmektedir.
Sınırda veya gelmeden önce yapılan turistik amaçlı vize müracaatlarında, ziyaretçilerin en az altı ay geçerliliği olan ve birkaç boş sayfası bulunan bir pasaporta sahip olmaları, bir yakının davet mektubunu veya otel rezervasyonu olduğuna dair bir belgeyi, uçakla geldikleri takdirde dönüş biletlerini ibraz etmeleri gerekmektedir.
Yukarıda yer alan şartları yerine getirdikleri takdirde vatandaşlarımızın turizm amaçlı vizelerini sınırdan 80 Dolar karşılığında almaları mümkün olabilmektedir.
Vatandaşlarımıza saygıyla duyurulur.
Kaynak:TC.Dışişleri

Hiç yorum yok: